Videćemo

NEKADAŠNJI TRENER ZVEZDE SVE BLIŽI VOJVODINI! Potvrdio da ne ostaje u Surdulici i podgrejao priče da nasleđuje Lalata

Autor Tamara Ranković

I ranije je bilo poznato da je jedan od kandidata

Izvor: MN Press

Fudbaleri Vojvodine dobijaju novog trenera.

Po završetku prvenstva na klupi novosadskog kluba više neće sedeti Nenad Lalatović,a sluti se da bi njegov naslednik mogao da bude trener Radnika iz Surdulice.

Slavoljub Đorđević nakon meča njegovih fudbalera protiv Čukaričkog istakao je da je srećan zbog svega što je uradio sa klubom tokom sezone, posle čega mu je postavljeno pitanje da li će ostati u Surdulici.

Đorđević je rekao jedno kratko i jasno "Ne", a iz njega može da se zaključi da bi upravo nekadašnji trener omladinske selekcije Crvene zvezde mogao da bude naredni trener Vojvodine.

Đorđević je bio jedno od prvih imena koje se pominjalo nakon što je objavljeno da će Lalatović napustiti novosadski klub. Sa Radnikom je imao izuzetno dobru sezonu i završio na šestom mestu tabele Superlige.

"Čestitam mojim momcima na vrhunskim uspesima u prvenstvu i Kupu, kao i na svemu što su uradili ovoj istorijskoj sezoni. Zaista im želim sve najbolje" rekao je Đorđević za TV Arena sport nakon utakmice poslednjeg kola Superlige protiv Čukaričkog.

Srpski trener igračku karijeru počeo je u Crvenoj zvezdi 2005. godine u kojoj je 2018. postao trener kadeta, a kasnije i omladinske selekcije.