Dobre vesti!

ENGLEZI SKRAĆUJU PUT ZVEZDE U LIGU ŠAMPIONA: Jedna prepreka manje za crveno-bele!

Autor Nikola Lalović

Put je sve kraći!

Izvor: MN Press

Igrali su Čelsi i Lester, a Crvena zvezda je sa pažnjom pratila ovaj meč!

Čelsi je u pretposlednjem kolu Premijer lige savladao "lisice", izbio na treće mesto Premijer lige i došao na korak od plasmana u Ligu šampiona naredne sezone. 

Tako su se odužili Vardiju i društvu za poraz u finalu FA kupa, a ova pobeda je donela Crvenoj zvezdi nadu da će preskočiti jedan dvomeč u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

O čemu se radi?

Ukoliko Mančester siti osvoji Ligu šampiona tim Dejana Stankovića će početi kvalifikacije za Ligu Evrope od drugog kola kvalifikacija. Ali ukoliko to uradi Čelsi, a budu peti u Premijer ligi, crveno-beli će morati da krenu od prvog kola kvalifikacija. 

"Verujem da ćemo krenuti iz drugog kola kvalifikacija. Malo tu ima kalkulacija, navijamo da Čelsi bude među četiri u Engleskoj ili za Siti u finalu Lige šampiona'', rekao je Dejan Stanković na konferenciji za medije pred meč sa Metalcem. 

Sada Crvena zvezda čeka meč Liverpula i Barnlija i ukoliko Liverpul izgubi na tom meču Čelsi je siguran u top četiri ekipe u Engleskoj, a Zvezda u drugom kolu kvalifkacija za Ligu šampiona.