Idu na pobedu!

BEZ LEPOG FUDBALA NA DERBIJU, IDEMO NA TROFEJ: Crno-beli složni, svima je jasno šta je najbitnije!

Autor Nikola Lalović

Sezona u Srbiji završava se "večitim derbijem", a trofej bi mogao da promeni sezonu Partizana!

Izvor: MN Press

Partizan će sezonu završiti finalom kupa sa Crvenom zvezdom, a ukoliko pobede na tom meču sezona će biti završena uspešno! 

Pred meč u crno-belom taboru ne nedostaje optimizma!

"Očekivanja su uvek pozitivna. Očekujem pobedu, naravno. Teška je utakmica, finale, ali pozitivna su očekivanja", kaže Filip Holender.

Levi bek Slobodan Urošević je istakao da je ovo meč u kome će tim dati sve od sebe da obraduje navijače.

"Ostala nam je još ta jedna utakmica da završimo ovo na najbolji mogući način. Daćemo sve od sebe, potruditi se da dobijemo utakmicu i uzmemo trofej. Derbi kao derbi, nikada nije bio nešto mnogo otvoren, a pogotovo sada što je nagrada trofej. Mislim da neće biti mnogo lep fudbal, ali mi smo tu da igramo svi na rezultat", rekao je Slobodan Urošević.

Vezista Aleksandar Šćekić je takođe najavio da će tim napasti trofej!

"Poslednja utakmica u sezoni, finale Kupa, biće mnogo teško, ali idemo na pobedu da uzmemo taj trofej i zadovoljimo nas i sve naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda, sve ostalo se ne gleda, zaboravi se posle jednog dana", ističe Aleksandar Šćekić.

Stub odbrane Svetozar Marković će i na ovom meču biti u srcu defanzive, a istakao je da je tim maksimalno spreman. 

"Očekivanja su sigurno, kao i svakom drugom igraču ovde i treneru - pobeda. Mi ćemo se potruditi da se spremimo najbolje što možemo i pokušati da osvojimo trofej ove godine. Derbi nije baš prelep za gledanje, ali takmičimo se i mi i oni, igramo na rezultat. Jedna je utakmica, sigurno da ni ovaj derbi neće biti prelep za gledanje", izjavio je Svetozar Marković.

A svoje utiske pred meč dao je i mladi Nemanja Jović. 

"Sigurno da je jak derbi, da se igra jako motivisano, da je to posebna utakmica. Tri dana mirne glave i idemo da dobijemo. Normalno se spremam, kao i uvek. Tu smo, fokusirani smo. Odmaramo ovde pred utakmicu, fokusirani smo maksimalno. Jedva čekamo derbi”, rekao je Jović.

Partizan pred finale kupa
Izvor: YouTube/FK Partizan