OPA!

RONALDO SRUŠIO INSTAGRAM LUDOM FOTKOM: Ponoćna "bomba" od 6 miliona lajkova! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Vidite li i vi šta je hteo da poruči...

Izvor: Instagram/ cristiano

Kristijano Ronaldo će i naredne sezone igrati u Ligi šampiona pošto se Juventus volšebno u poslednjem kolu izvukao zahvaljujući i jednom srpskom fudbaleru, ali sve naravno pod uslovom da jedan od najboljih fudbalera svih vremena ne ode ovog leta iz Torina.

Odavno se već govorkalo o tome da je Ronaldo nezadovoljan, nije se dobro uklopio u filozofiju Andree Pirla, a mladi trener ga čak nije stavio u startnu postavu u meču protiv Bolonje.

Nezvanično, Ronaldo je imao manju povredu zbog koje nije mogao da počne meč, međutim ako se u obzir uzme da je nedavno preselio automobile iz Torina, kao i da nije zadovoljan u Italiji, vrlo lako bi se mogle izvući i drugačije pouke.

Ronaldo je napravio veliku žurku u svlačionici, a onda na Instagramu objavio post koji je vrlo brzo zapalio društvene mreže.

Tačno u ponoć objavio je fotografiju na kojoj "ućutkuje" kritičare i poručuje "Pssst!", a uz sve to objavio je i slogan Juventusa što bi moglo da se protumači kao najava ostanka. Uz to je ispisao i da je ponosan na tim koji se plasirao u Ligu šampiona.

O uticaju koji ima Ronaldo najbolje govori da je na tome dobio više od 6 miliona lajkova.

A kad smo kod "bombi", ovo je njegova buduća supruga Georgina Rodrigez.