PECNUO I ZVEZDU

MENE "SILUJTE" AKO PARTIZAN NE OSVOJI KUP: Stojke prebacio sve na sebe - Šta god da se desi, ja sam krivac!

Autor Milutin Vujičić

"Ja ovaj kup moram da donesem, sve je na meni, oni ne treba da imaju pritisak".

Izvor: MN Press

Partizan i Crvena zvezda boriće se za trofej Kupa Srbije u utorak od 19 časova, a tim povodom jasne poruke pred derbi poslali su Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević.

Ipak, najzanimljivije obraćanje, kao što smo i navikli, imao je golman Vladimir Stojković. Kapiten crno-belih, koji je nekada stajao i na golu Crvene zvezde, bio je raspoložen na konferenciji za medije na kojoj je prebacio pritisak na sebe.

"Ne treba da imamo pritisak, vezali smo toliko pobeda da smo svi ponosni na to. U nekim drugim vremenima bi te pobede sigurno donele titulu", rekao je Stojković, pa poručio:

"Šta god da se desi, ja sam krivac i ja sam taj koji će sve izneti na svoja leđa i mene žargonski rešeno 'silujte' ako ne uzmemo kup. Ja ovaj kup moram da donesem, sve je na meni, oni ne treba da imaju pritisak".

Stanković je već istakao da zna ko će izvoditi penale ako do njih dođe u slučaju nerešenog ishoda, a sa druge strane za to je spreman i Aleksandar Stanojević.

"Prvo, igra se 120 minuta. Znam i za sada ih imam sedmoricu. Vežbali smo penale i protiv Bačke prvo kolo. Znam sedmoricu, pa videćemo, pogotovo jer se igra 120 minuta i ne znate ko će završiti meč u tom slučaju", poručio je trener crno-belih.

"Ne treba da imamo pritisak, vezali smo toliko pobeda da smo svi ponosni na to. U neklim drugim vremenima bi te pobede sigurno donele titulu. Šta god da se desi, ja sam krivac i ja sam taj koji će sve izneti na svoja leđa i mene žargonski rešeno "silujte" ako ne uzmemo kup. Ja ovaj kup moram da donesem, sve je na meni, oni ne treba da imaju pritisak."