Sačekaće!

NIŠTA OD RAJKOVIĆEVOG TRANSFERA KARIJERE: Milan se snašao - stiže jedan od najboljih golmana Evrope!

Autor Dušan Ninković

Italijanski tim je uradio posao baš kako je hteo i angažovao svoju prvu želju.

Izvor: MN Press

Iako se pre nekoliko dana pojavila informacija da će Predrag Rajković napraviti najveći transfer u životu i preseliti se iz Remsa u Milan, to nije tačno. Srbin je bio tek rezervna varijanta slavnom italijanskom klubu, koji je uspeo da dogovori dolazak golmana.

I to onog koji im je bio prva želja - Majka Manjana (26)iz francuskog šampiona Lila! Biće to zamena za Đanluiđija Donarumu koji ovog leta odlazi iz kluba.

Manjan, koji je jedan od najboljih golmana u Evropi ove sezone, preseliće se u Milano pod veoma povoljnim uslovima. Za čoveka koji je doneo Lilu titulu u Ligi 1 Milan će platiti samo 13 miliona evra, uz još dva miliona u eventualnim bonusima, ukoliko naredne sezone budu uspešne za klub i igrača.

Kako je preneo ''transfer guru'' Fabricio Romano, Manjan potpisuje ugovor do leta 2026. godine i deo je važnog projekta za budućnost koji pravi italijanski vicešampion.

U tim planovima neće biti Predraga Rajkovića, koji se stidljivo pomenuo kao jedno od rešenja za ekipu Stefana Piolija. Srpski čuver mreže moraće da sačeka neke druge ponude i tada napusti Rems, koji ove sezone nije uspeo da isprati njegove sjajne nastupe u francuskom prvenstvu.

Njega je, ne tako davno, tražio i jedan velikan španskog fudbala...