Gotov posao?

2 POJAČANJA ZVEZDE NA "MARAKANI" GLEDAJU DERBI: Jedan prošao preglede, drugi hoće da se vrati!

Autor Dušan Ninković

Veliki navijač i bivši igrač kluba su na stadionu.

Izvor: Instagram/dragovic6/MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde igraju finale Kupa Srbije protiv Partizana, a iz lože stadiona Rajko Mitić imaju podršku dvojice budućih saigrača! Jedan je već završio sve detalje, a u narednim danima moglo bi da postane zvanično i za drugog ''gosta'' na finalu.

Aleksandar Dragović je stigao u Beograd, obavio lekarske preglede i fotografisao se u klupskoj opremi, čime je stavljena tačka na priče o njegovom transferu. Reprezentativac Austrije potpisaće za Crvenu zvezdu. To bi isto mogao da uradi i povremeni reprezentativac Srbije, Nenad Krstičić.

Po informacijama koje su tokom prenosa izneli komentatori Arenasport, bivši igrač Crvene zvezde ponovo je na stadionu Rajko Mitić. Ovog puta gleda utakmicu, najveći praznik srpskog fudbala, ali možda je usput bilo i nekih pregovora.

Centralni vezni AEK-a nezadovoljan je položajem u grčkom timu, pa bi ovog leta mogao da bude jedno od najvećih pojačanja srpskog šampiona. Dejan Stanković dobro ga poznaje iz Italije, a kvalitetan domaći igrač uvek je potreban crveno-belima.

Tokom bogate karijere Nenad Krstičić nosio je dres OFK Beograda, Sampdorije, Bolonje, Alavesa, Crvene zvezde i AEK-a, u koji je stigao u decembru 2018. godine.