OBRT?!

VLADAN MILOJEVIĆ IMA NOVI KLUB I TO NIJE DOBRA VEST ZA ZVEZDU: Mogao bi da "pokvari" transfer koji navijači čekaju!

Autor Milutin Vujičić

Crveno-beli možda ostanu bez plena.

Izvor: MN Press

Vladan Milojević je postigao dogovor sa AEK-om iz Atine i postaće trener ovog kluba, javili su gotovo svi vodeći mediji iz Grčke.

Bivši trener Crvene zvezde bio je oko dva meseca bez angažmana posle prekida saradnje sa saudijskim Al-Ahlijem, a vraća se u Grčku gde je već izgradio ime. Vodio je Panionios i to odlično, a u AEK-u se nadaju da bi i njih mogao da izvede na pravi put.

Srpski strateg se sastao sa Dimitrisom Melisanidisom u Atini i u narednih nekoliko dana očekuje se da saradnja bude i ozvaničena.

Ipak, ono što nije dobra vest za navijače Zvezde je što bi mogao da pokvari dolazak ljubimca.

Nenad Krstičić je fudbaler AEK-a i trenutno je u pregovorima sa Crvenom zvezdom, čak je bio i na jučerašnjem derbiju na "Marakani", a ukoliko bi Vladan Milojević postao trener - sigurno bi želeo da na terenu ima čoveka od poverenja.

Upravo je Krstičić kod Milojevića u Zvezdi blistao tokom sezone i po i bio jedan od igrača koji su doneli učešće u Ligi šampiona, a potom se preselio u Grčku.

Prošle sezone odigrao je 36 mečeva za AEK i postigao jedan gol, ali je po završetku godine obavestio klub da želi raskid ugovora kako bi mogao da se vrati u Crvenu zvezdu. Ipak, dolazak Milojevića mogao bi sve da promeni.