Fudbal

KRSTOVIĆ OTKRIO - ISPROVOCIRAO STOJKOVIĆA SA 4 REČI: Hteo sam da ga izbacim iz takta, a onda je "ćale" Borjan rešio!

Autor Nikola Lalović

Napadač Zvezde objasnio šta se tačno desilo!

Izvor: MNPress

Crvena zvezda je osvojila Kup Srbije pobedom na penale, a jedan od junaka penal serije bio je i mladi crnogorski napadač Nikola Krstović. 

On je ušao u igru u 101. minutu umesto El Fardu Bena, a onda je bio precizan kada je bilo najbitnije. On je sada istakao da je Partizanova taktika bila da idu na penale, ali da im se to na kraju nije isplatilo. 

"Bili smo bolji tokom čitave utakmice. Nažalost, nismo iskoristili šanse, sreća je bila saveznik rivala. Partizan je igrao kao i u poslednjih nekoliko derbija, iz kontranapada. Od polovine drugog poluvremena crno-beli su samo čekali penale, posle svakog prekršaja tražili su pomoć doktora, masera.. Osvetilo im se. Poštujem ipak, plan protivnika. Partizanovi igrači su vežbali penale, mi nismo, jer smo bili sigurni da ćemo rešiti pitanje pobednika u 90 minuta", rekao je Krstović za "Sportski žurnal".

On je odmah posle meča izjavio da je tražio da šutira penal i da je bio siguran da će ga pogoditi. Kada je dao gol, usledio je sukob sa Vladimirom Stojkovićem, o kome je sada progovorio!

"Kada sam krenuo ka beloj tački svi igrači Partizana, pa i Stojke, nešto su mi govorili kako bi me dekoncentrisali. Bio sam, ipak, fokusiran na izvođenje penala. Golman crno-belih bio mi je najbliži posle pogotka, pa sam mu rekao: "Tako je, gazi bre!" Ništa više od toga, nijedan uvreda nije izašla iz mojih usta", otkrio je Krstović.

Posle svega Nikola Krstović je pao na zemlju, a to je uradio sa razlogom!

"Kad sam osetio loptu na glavi, samo sam pao. Hteo sam da na taj način njega i ostale igrače Partizana izbacim iz takta, ali i motivišem saigrače. Zatim je moj ćale u Beogradu Milan Borjan odradio sve kako treba", zaključio je mladi napadač Zvezde. 

(MONDO, Sportski žurnal)