O NJEMU SE PRIČA!

MITAR SE OŽENIO U FARMERKAMA, A ZNAO JE DA NAS ŠOKIRA IMIDŽOM: Šišaj me na tufne i seksi majica! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Mitar je uvek bio poseban, posebno u tinejdžerskim danima...

Izvor: MN Press, Profimedia, Instagram/Screenshot/vanibonitini

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović oženio se u četvrtak svojom dugodišnjom devojkom Kristinom Janjić sa kojom ima dvoje dece.

Osim što je svoju partnerku nasmejao pred matičarkom kada je upitan da li će promeniti prezime, Mitrović je pažnju privukao i interesantnim stajlingom. Nije robovao normama koje nose venčanja, nego se pojavio u nešto opuštenijoj kombinaciji.

Mitrović je "sudbonosno da" izgovorio u plavim "prošaranim" farmerkama, beloj košulji, sakou i cipelama, dok je njegova supruga na građanskom venčanju bila u beloj haljini.

Svi su odmah primetili da je Mitrović morao da bude drugačiji od drugih, a dobro pamtimo njegove zanimljive stajlinge po kojima je naročito bio poznat u tinejdžerskim danima.

Izvor: MN Press

Za vreme boravka u Partizanu često je menjao frizuru - od "mohawk" do kopiranja Stefana el Šaravija, dok je po odlasku iz Humske, čak i na predstavljanju u Anderlehtu, imao "tufne" po kojima su ga i inostrani mediji zapamtili.

U skorije vreme nije eksperimentisao, tek je za za vreme pandemije imao dužu kosu, dok ni stajlingom više toliko ne privlači pažnju, posebno od incidenta sa majicom na pripremama Srbije.

Ovo su najluđe frizure i stajlinzi Aleksandra Mitrovića!

Pogledajte i najbolje fotografije njegove žene Kristine Janjić, odnosno Mitrović!

Kao i snimke sa venčanja!