Fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA MITROVOJ SVADBI! Legenda uzeo mikrofon i zapevao sa Ljajićem i Rajkovićem! (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Legendarni as zabavio goste otpevavši poznat hit. Pogledajte kako je bilo na svadbi!

Izvor: instagram/katarina_aleksandar_arsic/printscreen

Svadba Aleksandra Mitrovića je žurka dana u Srbiji!

Mnogi od jutros čitaju ko je sve došao, ko se kako obukao (i ko je posebno zablistao) i gledaju klipove napravljene unutar restorana u kojem najbolji strelac srpske reprezentacije u istoriji slavi sa svojom suprugom Kristinom Janjić, od danas Mitrović.

Mitar je na svadbi okupio praktično čitavu reprezentaciju Srbije, a tu su bili i njegovi saigrači i prijatelji iz Partizana, rivali i kumovi iz Crvene zvezde...

Među zvanicama bile su crno-bele legende Saša Ilić i Savo Milošević, koji su sedeli za istim stolom, za kojim se u jednom momentu povela pesma.

Savo Milošević je uzeo mikrofon i zapevao hit "Slutim da me ne voliš", a mnogi su istog trenutka uključili telefone i snimali kako peva bivši as Partizana, reprezentacije i brojnih evropskih klubova.

Bili su oko njega i aktuelni reprezentativci, Predrag Rajković, Adem Ljajić, Filip Mladenović, Sergej-Milinković Savić...

U toku dana, mnogi su pričali o tome kako su se asovi obukli, ali više kako su se obukle njihove supruge i devojke. Od jutros se priča o atraktivnom izgledu kume novog para, Jovane Gajić, koja je bila u prvom planu na svadbi.

Naravno, uz slavlje mladenaca, njihov prvi ples.... Ovako je izgledala supruga poznatog fudbalera Zorana "Bambija" Tošića.

Dok su se reprezentativci okupljali u beogradskom restoranu, fotografi su na parkingu ažurno beležili ko sve dolazi. Tako su uslikani i Filip Đuričić, Marko Grujić sa atraktivnom devojkom, Nemanja Radonjić...

Veliki broj poznatih fudbalera slavio je ceo dan venčanje svog saigrača i prijatelja.