ŠTA?!

GVARDIOLA JE PROKLET, AFRIČKI ŠAMANI SU PROTIV NJEGA! Poznati agent otkrio - bačena je magija na Španca!

Autor Dušan Ninković

Prokletstvo i dalje traje...

Mančester siti nije uspeo da stigne do trofeja u Ligi šampiona. Pogodak Kaija Haverca doneo je trofej Čelsiju, a nastavio neuspešan niz Pepa Gvardiole u elitnom evropskom takmičenju. Iako je od odlaska iz Barselone vodio Bajern i Siti, nikada nije stigao do ''ušatog'' pehara!

Razlog za to mogla bi da bude kletva koja je pre nekoliko godina bačena na njega! To je pre tri godine, tokom poslednje sezone Jaje Turea u klubu iz Mančestera, otkrio menadžer veznog fudbalera!

Kontroverzni Dmitri Seluk vodio je rat protiv Španca kada je Gvardiola u drugi plan stavljao Turea, iskusnog veznog fudbalera koji je bio jedan od najbitnijih igrača u klubu pre Gvardiolinog dolaska. Tokom leta 2018. objasnio je kako će šamani iz Afrike uništiti trenersku karijeru bivšeg šefa struke Barselone i Bajerna.

''On je okrenuo čitavu Afriku protiv sebe, mnogobrojni afrički navijači odustali su od podržavanja Mančester sitija. I ja sam siguran, afrički šamani neće dozvoliti da Pep Gvardiola ikada više osvoji Ligu šampiona! To će za Gvardiolu biti ''Afričko prokletstvo'', a život i vreme će pokazati da li sam u pravu'', rekao je pre tri godine Dmitri Seluk, agent Jaje Turea.

Španski trener godinama se nije podnosio sa veznim fudbalerom iz Obale Slonovače. ''Oterao'' ga je iz Barselone, a zatim i iz Mančester sitija kada je preuzeo ''Građane''.

''Činjenica da je Pep Gvardiola završio Jajinu karijeru u Mančester sitiju nije greška, to je kriminal. Ali, sve se u životu vraća kao bumerang. Gvardiola, zapamti, videćeš šta je moć afričkih šamana'', dodao je tada Seluk.

Iako je nakon odlaska iz Španije osvojio po tri šampionske titule u Nemačkoj i Engleskoj, Gvardiola do sada nije uspeo da se domogne trofeja u Ligi šampiona.