NE MENJA BOJE

"ZABRANJEN" TRANSFER IZ VOJVODINE U PARTIZAN: Crno-beli ga traže godinama, ali ipak ostaje!

Autor Milutin Vujičić

Istekao mu je ugovor, ali dobija novi.

Izvor: MN Press

Vojvodina je predstavila novog trenera i sportskog direktora, a polako počinje "sklapanje kockica" za narednu sezonu. Klub će se pozdraviti sa većinom igrača kojima ističu ugovori, ali sa jednim od njih ipak žele da produže saradnju.

U pitanju je Aranđel Stojković, pouzdani desni bek, kod Nenada Lalatovića i zadnji vezni, koga već godinama želi da dovede Partizan.

Plan je da se sa Stojkovićem produži ugovor pre nego što počnu pripreme 8. juna.

"Sve ide prema zacrtanom planu i počeli smo razgovore s jednim brojem igrača koje bismo voleli da vidimo u dresu Vojvodine. Aranđel Stojković se nalazi među njima i očekujem da u najskorijem vremenu konkretizujemo priču koju s njim imamo, jer postoji obostrana želja za nastavak karijere...", poručio je Ljubiša Dunđerski za "Dnevnik".

"Naravno da smo uspostavili kontakte s još nekim nama zanimljivim fudbalerima, ali još ne bih da izlazim u javnost s njihovim imenima", kratko je poručio direktor kluba.

Vojvodina će "udarni" deo priprema obaviti između 20. juna i 4. jula, a to će biti ili na Zlatiboru ili u Sloveniji. Do tada se nadaju u Novom Sadu da će oformiti tim koji će biti spreman za kvalifikacije u Konferencijskoj ligi.