Auh!

ZVALI GA POSLE 6 GODINA, ON SE IZBLAMIRAO! Benzema se vratio, golman mu odmah ODBRANIO PENAL! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Napadač Real madrida nije realizovao udarac sa bele tačke na povratku u dresu Francuske.

Izvor: Twitter/ESPNFC/printscreen

Karim Benzema je od 2015. godine čekao poziv francuskog selektora, ali je tek pred Evropsko prvenstvo 2021. godine Didije Dešan okrenuo broj Realovog napadača. Video ga je u nacionalnom timu za veliko takmičenje, a povratak ne teče glatko.

Prvo su se pojavili oni kojima se ne sviđa Benzemin povratak, jer je prethodni put u reprezentaciji napravio ogroman skandal, a sada je kiksnuo i na terenu. Prvi meč posle šest godina u dresu Francuske obeležio je promašenim penalom!

Francuzi igraju pripremnu utakmicu protiv Velsa, a Neko Vilijams iz Liverpula je isključen već u 26. minutu zbog igranja rukom. Glavni sudija je pokazao na belu tačku, Benzema uzeo loptu, ali je njegova namera pročitana.

Udarac po zemlji bio je lak plen za Denija Varda, rezervnog golmana Lestera, koji se bacio u svoju desnu stranu i loptu odbio u polje.

Želja da se dokaže nakon toliko godina izostanka iz nacionalnog tima bila je jača od Karima Benzeme. Dozvolio je sebi da se obruka na povratku, pa će do kraja Evropskog prvenstva, na kom Francuzi napadaju trofej, morati značajno bolje da igra.