Bolno...

STRAŠAN UDARAC ZA ENGLEZE! POBEDILI, ALI BRINE POVREDA: Zvezda Liverpula propušta EURO? (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Selektor će morati da smisli nešto novo.

Fudbalska reprezentacija Engleske savladala je Austriju (1:0) golom Bukaja Sake iz Arsenala, ali selektoru Geretu Sautgejtu glavobolje zadaje zvezda Liverpula. U finišu prijateljskog susreta povredio se jedan od četiri njegova desna beka.

Neobično, Sautgejt je stavio na spisak čak četiri igrača sa iste pozicije, a Trent Aleksander-Arnold možda neće moći da nastupi na turniru!

On je pre kraja susreta protiv Austrijanaca izašao iz igre, a pretpostavlja se da je u pitanju zadnja loža. Defanzivac Liverpula je nakon šutiranja lopte pokazao ka klupi za rezerve signal za izmenu, ali kako je bio finiš meča, Sautgejt nije poslao nikoga na teren.

Englezi su susret završili sa desetoricom igrača, a povreda desetak dana pred početak evropskog prvenstva verovatno znači i da Aleksander-Arnold otpada sa spiska.

Mladi fudbaler je ispustio glasan uzvik prilikom povrede, a zatim uz pomoć lekarskog tima napustio teren. Stepen povrede još nije poznat, ali gestikulacija desnog beka nije dobar signal...

Na njegovoj poziciji Sautgejt ima Kajla Vokera, Risa Džejmsa i Kirana Tripijea, pa ovo neće biti preveliki udarac za nacionalni tim koji želi da ''fudbal vrati kući''.