ZANIMLJIVO

PARTIZAN TRAŽI TALENTE U JUŽNOJ AFRICI: Crno-beli uspostavili saradnju s klubom koji stvara fudbalere!

Autor Nebojša Marković

Ova saradnja mogla bi da bude zanimljiva.

Izvor: FK Partizan

Partizan misli i na sadašnjost i na budućnost i zbog toga širi svoju mrežu kontakata.

A ona je sada proširena i na afrički kontinent!

FK Partizan pohvalio se otpočinjanjem saradnje sa fudbalskim klubom iz Kejptauna.

"Sa željom da se proširi saradnja i omogući dolazak najvećim fudbalskim talentima i sa drugog najvećeg kontinenta po broju stanovnika, delegacija FK Partizan, predvođena zamenikom generalnog direktora Miloradom Nikolićem, direktorom Omladinske škole Vanjom Radinovićem, kao i zamenikom Goranom Arnautom, posetila je Južnoafričku Republiku na poziv vlasnika kluba Kejptaun siti Džona Komitisa i izvršnog direktora Majkla Komitisa", stoji u objavi FK Partizan na zvaničnom sajtu.

U njoj se navodi da su Džon i Majkl Komitis vlasnici advokatske kancelarije "BDP Attorneys", koja je specijalizovana za transfere igrača.

"Pored fudbalskih talenata koji mogu biti interesantni i razvijati karijeru u Omladinskoj školi Partizana, saradnja je otvorena i za igrače odgovarajućih profila koji mogu biti interesantni i za seniorsku selekciju, odnosno prvi tim FK Partizan", navodi se u saopštenju.

Inače, zanimljivo je da su pojedini fudbaleri koji su nastupali u Južnoafričkoj Republici već nosili ili i dalje nose dres Partizana, kao što su Leandre Tavamba i Sejduba Suma.

Obojica su nastupali upravo za klubove iz Kejptauna.

Tagovi