AUH!

PARTIZANOV NAPADAČ U NESTVARNOJ SITUACIJI! PROMAŠIO LOPTU I NAMESTIO GOL: Idu u ''grupu smrti'' i moraju bolje!

Autor Dušan Ninković

Filip Holender nije bio precizan, ali je zaslužan za gol svog tima.

Izvor: MN Press

Prvotimac Partizana priprema se za EURO 2020, a na pretposlednjoj proveri reprezentacije Mađarske za veliko takmičenje koje ih očekuje bio je i tragičar i junak. Filip Holender učestvovao je kod jedinog gola na meču, koji je njegovom timu bio dovoljan za pobedu nad Kipranima.

Već u 36. minutu meča Andras Šafer je zatresao mrežu i to nakon što je Holender, koji se fantastično ubacio pred centaršut Kevina Varge, promašio čitavu loptu.

Ofanzivni fudbaler beogradskih crno-belih tako je zbunio kompletnu odbranu Kiprana, a svom saigraču koji je čekao iza pripremio fantastičnu priliku za udarac. Šafer to nije propustio, pa su Mađari stigli do čak sedme pobede na poslednjih deset mečeva, a u tom nizu igrali su i protiv našeg nacionalnog tima u B diviziji Lige nacija.

Do kraja meča Mađari su imali priliku i da dupliraju prednost, ali rezervista Nemanja Nikolić, iskusni napadač srpskog porekla, nije uspeo da penal pretvori u gol.

Mađarska će do Evropskog prvenstva, na kom igra protiv Portugala, Francuske i Nemačke, odigrati i prijateljski susret sa Ircima.