TRANSFERI!

ZVEZDA PARALELNO PREGOVARA SA 2 NAPADAČA: Deki čeka Prijovića i posle roka, Pavkov postaje prvi špic!?

Autor Milutin Vujičić

Ne odustaju od njega!

Izvor: MN Press

Dijego Falćineli ne ostaje u Crvenoj zvezdi pošto neće biti aktivirana klauzula o njegovom otkupu, ali klub i dalje nije odustao od Aleksandra Prijovića.

Iako se u jednom momentu činilo da je Aleksandar Pešić izbor crveno-belih i da će predvoditi napad u kvalifikacijama za Ligu šampiona, "Sportski žurnal" piše da Zvezda nije još digla ruke od Aleksandra Prijovića koji i dalje ima ugovor sa Al-Itihadom.

Zvezda paralelno pregovara sa obojicom napadača i u zavisnosti od uslova oko kojih budu tražili - odlučiće se naravno samo za jednog.

I dalje je sve u magli, Zvezda zna da će Prijovića morati da promoviše u najplaćenijeg igrača u ekipi ako raskine ugovor sa Al-Itihadom, dok bi nešto manji novac trebalo da isplati Pešiću koji bi takođe došao bez obeštećenja.

Zvezda je spremna da Prijovića čeka i posle početka priprema pošto bi u kvalifikacijama ispočetka verovala Milanu Pavkovu koji sigurno ostaje na "Marakani".

Podsetimo, Zvezda je do sada dovela Aleksandra Dragovića, a pregovara još sa Aleksandrom Kolarovim i Nenadom Krstičićem, dok je pred produžetkom saradnje sa "Magikom" koji bi mogao i da završi karijeru u crveno-belom.

(MONDO/Sportski žurnal)