Gledamo ga još

BEJL SE PREDOMISLIO - NIŠTA OD PENZIJE I NEĆE IGRATI GOLF? Menadžer otkrio sve planove Velšanina!

Autori Dušan Ninković Dragan Šutvić

Velški fudbaler neće promeniti sport ovog leta, nastavlja sa fudbalskom karijerom.

Izvor: Profimedia

Proširila se svetskim fudbalom vest da će Garet Bejl odmah nakon Evropskog prvenstva završiti karijeru. Njegov menadžer govori da u tim novinskim natpisima nema ni trunke istine, iako su se Španci pozivali na dobro obaveštene izvore.

Pisanja o profesionalnoj kariejri u golfu, koju je Bejl navodne želeo da započne nakon što prestane da bude profesionalni fudbaler demantovao je njegov menadžer. Nije Džonatan Barnet bio nimalo nežan tom prilikom, navodeći da su takva pisanja - gluposti!

"To su najobičnije gluposti. Kao što obično bude u Španiji, pisanja medija nisu baš pouzdana, pa me ovo ne iznenađuje", poručio je ovog popodneva njegov menadžer Džonatan Barnet! 

Informacije koje su se pojavile prethodnih dana govorile su da bi se Bejl penzionisao nakon raskida ugovora sa Realom, a zatim odmah započeo profesionalnu karijeru u golfu. Zna se da je taj sport njegova velika strast, a često ga je igrao i dok je bio u drugom planu kod Zinedina Zidana.

Isti izvori navodili su se da bi se Bejl odrekao 50 posto zarade za raskid saradnje i potom posvetio svojoj drugoj strasti - golfu. Od toga, ako je jerovati Barnetu, apsolutno nema ništa.

Nakon završetka Evropskog prvenstva na kom učestvuje i Vels, Bejl će morati da se vrati u Madrid. njegova pozajmica u Totenhem je istekla, a u međuvremenu je Real preuzeo Karlo AnćelotiItalijanu je to drugi mandat u Madridu, a tokom prvog, koji je trajao dve sezone, sarađivao je upravo sa Bejlom.

(MONDO)

Tagovi