KAKAV DOČEK!

JAPANAC U DRESU ZVEZDE IZNENADIO PIKSIJA: Hteo autogram i selfi, ali mu je to ZABRANJENO! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Učinio je Stojković sve što je mogao...

Izvor: Instagram/nebojsa_petrovic_10

Fudbalska reprezentacija Srbije nalazi se ove nedelje na turneji u Japanu, gde je prvo u ponedeljak igrala protiv Jamajke (1:1), dok je u petak (12.30) očekuje duel sa domaćinom.

Veza između Srbije i Japana je jedan čovek - naravno, Dragan Stojković Piksi. Selektor "orlova" je ostavio dubok igrački trag u Nagoji, koju je potom vodio i kao trener, a fudbalski navijači iz ove zemlje i danas ga posebno cene.

Tako se jedan od njih pojavio u hotelu reprezentacije Srbije pred polazak na meč sa Jamajkom, a sve kako bi načinio fotografiju i dobio autogram, međutim to mu nije dozvoljeno.

Rigorozne mere u Japanu nisu jednostavno mogle da se popuste ni za navijača koji je obukao dres Dragana Stojkovića iz vremena dok je nastupao u Crvenoj zvezdi, uprkos molbama ljudi iz ekspedicije FSS.

Da se njemu izašlo u susret - verovatno bi sutradan još 1.000 Japanaca čekalo ispred hotela.

"U Japanu su na snazi striktne mere za suzbijanje širenja korona virusa, svaki dolazak iz bilo koje zemlje podrazumeva 14 dana stroge izolacije. Mi smo u tom nekom režimu, imamo mogućnost da budemo u svojim sobama, u sali za ručavanje i da eventualno izađemo na par minuta ispred hotela. Uslovi jesu specifični, ali čovek je spreman sve da izdrži. Ovo je za Japance dobra priprema uoči predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju", rekao je selektor Srbije.

"Ne žele ništa da prepuste slučaju, vode računa o svakom detalju, sa ciljem da sve reprezentacije budu u kompletnom sastavu i da ne daj bože neko od sportista ne zakači virus".