Rampa?

RAMPA! ZVEZDIN PLAN PROPAO, NEMA NIŠTA OD TRANSFERA: Crveno-beli hteli trampu, Grci traže veliki novac!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda ima prepreku, ali možda je i reši.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je isplanirala da napravi drim tim za narednu sezonu, ali kako dani prolaze sve je više prepreka na putu ka tome. 

Sada postoje prepreke i na putu dolaska Nenada Krstičića u klub. On je iz Crvene zvezde otišao u AEK za 500.000 evra 2019. godine, a sada crveno-beli žele da ga vrate bez obeštećenja. 

AEK ne želi da ga pusti, pogotovo nakon što je u klub stigao Vladan Milojević koji je sarađivao na "Marakani" sa Krstičićem i izuzetno ga ceni. Postojala je opcija razmene igrače gde bi Gelor Kanga otišao u Atinu, ali je ona otpala jer Gabonac ne želi da menja sredinu. 

Posle 94 meča za atinski klub i 5 postignutih golova AEK nema nameru da pusti srpskog vezistu tek tako i oni žele da zarade na vezisti, ali je dobra vest za Zvezdu da je on izričito zahtevao da nastavi karijeru u svom bivšem klubu. 

Ukoliko Kanga ostane to ne bi trebalo da bude problem, jer se Krstičić ne bi sa njim borio za mesto u timu nego je zamišljen kao alternativa Seku Sanogu na mestu defanzivnog veziste. To dalje znači da klub i dalje planira da proda Njegoša Petrovića. 

Crvena zvezda je najavila da neće plaćati obeštećenja u ovom prelaznom roku, ali ima vremena za postizanje dogovora. Pregovori su u toku, ali za sada je Krstičić još daleko od povratka. 

(MONDO, Sportski žurnal)