Odlazi?

IBRAHIMOVIĆ OTIMA ZVEZDINOG TRENERA! STIGLA PONUDA NA MARAKANU: Šveđani čekaju konačan odgovor!

Autor Dušan Ninković

Mogao bi da se vrati u Švedsku, gd eje već imao mnogo uspeha.

Izvor: MN Press

Kontakti su već postojali, ali sada sve sve glasnije priča. Crvena zvezda bi mogla da ostane bez Miloša Milojevića, važnog šrafa u stručnom štabu. Dejan Stanković bi pripreme za narednu sezonu mogao da počne bez jednog od svojih pomoćnika.

Po Milojevića, koji je u Švedskoj već poznato trenrsko ime dolazi, ni manje ni više, Zlatan Ibrahimović! Odnosno, Hamarbi čiji je suvlasnik legendarni Šveđanin balkanskih korena.

Kako prenose mediji iz Švedske, Miloš Milojević je najveća želja Hamarbija, a prihvatanje tog posla značilo bi i napuštanje stručnog štaba u Crvenoj zvezdi. To je on već najavio klupskim čelnicima, pošto sa Stankovićem i Zvezdom ima usmeni dogovor da može da napusti crveno-bele ako pozove neki od najvećih klubova Skandinavije!

Porodica pomoćnog trenera Zvezde i dalje živi u Švedskoj, pa je to još jedan od motiva da se on vrati u zemlju u kojoj je gradio trenersku karijeru.

Podsećamo, pre prihvatanja Stankovićevog poziva Milojević je ekipu Mjelbija iz treće uveo u prvu ligu Švedske, iako su se tom timu davale tek teoretske šanse za opstanak u drugoligaškom stepenu takmičenja.