Tako je!

MODRIĆ ''NAGAZIO'' ENGLEZE PRED DERBI NA VEMBLIJU: Luka rekao ono što misli CEO SVET!

Autor Dušan Ninković

To traje već godinama, morao je neko da im kaže.

Izvor: Profimedia

Reprezentacije Hrvatske i Engleske igraće na Vembliju u okviru prvog kola grupne faze, a Luka Modrić je konferenciju pred meč iskoristio da ''pecne'' rivala. Godinama je igrao za Totenhem, pa zna kako stvari funkcionišu...

Sada se prisetio detalja iz Rusije, sa Svetskog prvenstva na kom je njegov nacionalni tim igrao finale, a na putu do tog uspeha stigli su i preko Engleske.

Na konferenciji je govorio o aroganciji, temi koja je uvek prisutna kada se priča o engleskom fudbalu. Oni smatraju da su bolji od ostatka sveta i kada to rezultati ne pokazuju.

''Arogancija koju smo pominjali nije toliko povezana sa igračima koliko sa ljudima oko njih. Mislim na neke novinare i komentatore'', rekao je Modrić.

Prvotimac Real Madrida i kapiten reprezentacije Hrvatske je godinama igrao u Premijer lige. Iz zagrebačkog Dinama se 2008. godine preselio u London, a Totenhem je napustio nakon četiri sezone, kada je prešao u Madrid. Igrajući za Real postigao je mnogo, a između ostalog je osvojio i Zlatnu loptu.