HAOS!

SRBIN POSTIGAO GOL - KAPITEN GA UĆUTKAO, SAIGRAČ OŠAMARIO! Arnautović psovao i napravio ŠOU na EURO2020! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Neverovatne scene na meču Austrije i Severne Makedonije.

Fudbaleri Austrije savladali su Severnu Makedoniju (3:1), a meč je obeležio i incident koji je napravio igrač srpskog porekla, Marko Arnautović! Fudbaler koji je ovog leta stidljivo povezivan sa Crvenom zvezdom, ali nikada nije bio realna meta, postigao je treći gol na meču.

Tokom proslave je ušao u svađu sa dvojicom svojih saigrača, a jedan od igrača koji su pokušavali da ga obuzdaju je i kapiten - David Alaba! Na fotografijama se jasno vidi kako novi defanzivac Reala Arnautovića drži za vilicu i pokušava da mu zapuši usta!

Pretpostavlja se da je kapiten ovako reagovao zbog energične proslave kakvu je Arnautović priredio. Nakon što je loptu plasirao u gotovo praznu mrežu, Marko je počeo da slavi, ali i da dobacuje protivničkim igračima.

Pogledajte slike proslave:

U neobičnoj proslavi Marka Arnautovića našla se i poneka srpska psovka, a nije jasno nakon snimaka kome su upućene. Bile su dovoljno glasne da njegovi saigrači primete da je ponašanje neprimereno, pa je kapiten morao da priđe i smiri ga.  

Nakon kratkog klinča sa Alabom, Arnautović se malo primirio i delovalo je da je situacija pod kontrolom...

Ali, samo nekoliko sekundi kasnije Gregoriš je ''zalepio'' šamarčić fudbaleru srpskog porekla. Arnautovićeva reakcija je fenomenalna, pošto je u prvom trenutku delovalo da je spreman da se potuče, ali je neprimereno ponašanje izostalo.

Na sreću po Austriju, sve se završilo mirno!

U narednom kolu će Austrija, koja već ima tri boda, igrati protiv Holandije, što bi moglo da im obezbedi prolaz u nokaut fazu.