LEP GEST!

MATIĆ SE POJAVIO NA PRIPREMAMA KOLUBARE: Samo je za njih igrao u Srbiji, kad su ga otpisali Zvezda i Partizan!

Autor Milutin Vujičić

Poželeo im je sve najbolje.

Izvor: MN Press

Bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić (33) trenutno odmara posle naporne sezone u Mančester junajtedu, a po običaju će najveći deo slobodnih dana provesti u rodnom Vrelu.

Takođe, Matić je odlučio da svrati u okolni Lazarevac i iznenadi prijatelje iz Kolubare, novog učesnika Superlige. Pojavio se na "prozivci" novog trenera Dejana Đurđevića, međutim (još) nije vreme da obuče njihov dres.

Matić je upravo ponikao u Kolubari, nakon što su u Zvezdi i Partizanu procenili da je nedovoljno talentovan, pa je preko njih stigao u Košice, pa Benfiku, Čelsi, Junajted...

"Kolubaru volim jer sam tu dokazao svoj osporavani kvalitet.Obradovala me je vest da ste postali član Superlige i želim i momcima i stručnom štabu da tu i ostanete. Prijatno sam iznenađen i infrastrukturom koja je izgrađena. Po svim parametrima Kolubara zaslužuje da igra Superligu", poručio je jedan od najboljih srpskih igrača.

"Najrealnije je da ostanem i dalje u Mančesteru", dodao je Matić i zaključio:

"Sada sam na odmoru i želim što više vremena da provedem sa svojim najbližima, da se odmorim od fudbala i priča".

U međuvremenu je u Kolubaru došlo do šokantne smene, Dragan Radojičić je bio promovisan kao novi trener i u roku od samo nekoliko sati je smenjen. Nasledio ga je Dejan Đurđević, dok vredi istaći da je mesto u Superligi doneo Zoran Milinković.