POJAČANJE

LALATOVIĆ DOVEO VETERANA, A NIJE DRINČIĆ: Kad je trenirao Zvezdu, bio je rezerva!

Autor Milutin Vujičić

Za sada iskustvo stiže na "Čair".

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović seo je opet na klupu Radničkog i odmah angažovao Vukadina Vukadinovića, dok će drugo pojačanje biti na poziciji čuvara mreže!

U pitanju je 36-godišnji Damir Kahriman koji dolazi iz Rada, a kog Lalatović već dobro poznaje pošto su već sarađivali u Crvenoj zvezdi. Doduše, tada je Lalatović prebacio Kahrimana na klupu i dao prednost Predragu Rajkoviću od čega je klub kasnije zaradio lep novac.

Kahriman bez obzira na godine i dalje brani odlično, a tokom bogate karijere bio je na golu Javora, Zemuna, Vojvodine, Konjaspora, Iraklisa, Lamije i drugih klubova...

"Prvo bih želeo da se zahvalim rukovodstvu Radničkog i treneru Nenadu Lalatoviću što su se odlučili za mene. Dolazak u Radnički je velika stvar. Želim da ovde nastavim kontinuitet branjenja, a na dolazak u Niš mene su najviše privukle visoke ambicije kluba. Radnički želi da se bori za vrh tabele u Superligi i izlazak u Evropu, a to je ono čemu i ja stremim, tako da smo brzo našli zajednički jezik", rekao je Kahriman na promocili i rekao da će pomoći i mladim golmanima u stasavanju.

Dok se u javnosti spekuliše da bi sa Lalatovićem mogao i Nikola Drinčić, još jedan iskusni fudbaler kog obožava, produžetak saradnje potpisao je Aleksandar Kovačević.