Pred transferom karijere

MILAN HOĆE DA UPARI SRBINA SA ZLATANOM: Rešetao u Bundesligi, "rosoneri" počeli pregovore da ga dovedu!

Autor Nikola Lalović

Posle sjajnih igara u Bundesligi ove sezone velikani se raspituju za njega.

Izvor: Profimedia

Milan u narednoj sezoni želi da ojača svoj napad, a prvi pik im je Srbin! Posle sjajne sezone u Bundesligi Saša Kalajdžić je na meti "rosonera". 

Visoki napadač rođen u Beču je trenutno na Euru gde nastupa za reprezentaciju Austrije, a kako navode italijanski mediji Milan se sastao njegovim menadžerom i otpočeo pregovore. 

U dresu Štutgarta je u sezoni iza nas postigao 17 golova i uz to je imao šest asistencija, a postao je i redovan reprezentativac Austrije. Ukoliko bi prešao u Milan konkurencija u timu bi mu bila paklena, pošto bi se za mesto u timu borio sa Zlatanom Ibrahimovićem i Rafaelom Leaom

On ima tek 23 godine i "rosoneri" smatraju da ima još prostora da napreduje, a kako navodi "Kalčomerkato" Kalajdžić je postao meta Milana pošto klub nije uspeo da se dogovori sa Čelsijem oko transfera Olivijea Žirua

Kalajdžić je karijeru počeo u Austriji u ekipi Admire Vaker, a u Štutgart je stigao za 1.750.000 evra u leto 2019. godine. Sada se očekuje da "švabe" dobiju mnogo veći novac za svog napadača.