DOGOVORENO

VOJVODINA DOVODI SAMO KAPITENE - RAD, PA RADNIK: Đorđeviću ispunjena želja, s njim hoće u Konferencijsku ligu!

Autor Milutin Vujičić

Potpis već u četvrtak.

Izvor: MN Press

Vojvodina je prošle nedelje počela pripreme za novu sezonu i na prvom treningu Slavoljuba Đorđevića viđeno je jedno novo ime - klub je pojačao Aleksandar Busnić, kapiten Rada.

To neće biti sve od novajlija u timu "lala" pošto je Vojvodina kupila i Dušana Stevanovića, kapitena Radnika, potvrđeno je MONDU. Očekuje se da "stara dama" plati i obeštećenje za njega, a već u četvrtak će potpisati za klub sa "Karađorđa".

Stevanović je štoper rođen 1996. godine i bio je izrazita želja novog trenera Đorđevića, kod koga je igrao odlično prošle sezone u Surdulici.

Igrao je Austriji za Nojmarkt, potom Sokobanju i Lovćen, a potom se istakao u Dinamu iz Vranja. Prethodne tri sezone nastupao je za Radnik i prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača tima uz naravno Milana Makarića.

Želeo je Đorđević i Makarića, najboljeg strelca Superlige za prošlu sezonu, da dovede u Novi Sad, ali je trenutno preskup za novčanik Vojvodine. Isto se odnosi i na Lazara Tufegdžića.

Vojvodina je inače danas saznala i da će u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu prvo igrati protiv malo poznatog kluba iz Litvanije - Panevežisom. Postoje tek šest godina, a pošto je prvenstvo na Baltiku u punom jeku, oni su trenutno četvrtoplasirani.

Prvi meč igraće se u gostima 22. jula, a sedam dana kasnije Vojvodina će biti domaćin.