Fudbal

GOTOVO JE! MILOŠEVIĆ IMA NOVI POSAO: Bivši trener Partizana potpisao - sad napad na titulu!

Autor Goran Arbutina

„Zmajevi“ će biti drugi klub u njegovoj trenerskoj karijeri.

Izvor: MN Press

Fudbalski trener Savo Milošević ima novi posao - i to u Ljubljani! Nekadašnji trener beogradskih crno-belih preuzeo je Olimpiju, sa kojom će imati šampionske ambicije.

Bivši igrač i trener Partizana prihvatio je ponudu srpskog biznismena Milana Mandarića i naslediće na klupi Olimpije Gorana Stankovića, koji je smenjen samo sedam dana pred početak nove sezone.

Ovo će biti tek drugi klub u trenerskoj karijeri Save Miloševića, koji je osim Partizana radio i kao pomoćnik u reprezentaciji Crne Gore.

Predsednik Olimpije Milan Mandarić istakao je da Olimpija nikada nije imala boljeg vođu.

"Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti vam novog trenera Olimpije, Savu Miloševića. Nakon nekoliko intervjua, oduševio sam se njegovim izuzetnim vrlinama, koje ima ne samo kao trener, već prvenstveno kao čovek. Naravno, moram spomenuti i njegovu igračku karijeru, znamo ga kao veliku legendu. Mislim da Olimpija nikada nije imala boljeg vođu i verujem da će njegovo prisustvo u klubu doneti dodatnu energiju i pozitivne rezultate. S novim trenerom potpisali smo ugovor na dve godine, a to možda budu moje poslednje godine u Olimpiji. Ne sumnjam da ćemo napraviti uspeh s takvim trenerom na čelu", rekao je Mandarić.

Milošević je na predstavljanju rekao da vrlo dobro zna o kako velikom klubu se radi.

"Znam tradiciju i istoriju kluba. Velika mi je čast što sam postao trener Olimpije. Ovom prilikom želim zahvaliti predsedniku kluba. Sa Olimpijom želim da napravim rezultate kakve takav klub zaslužuje. Verujem da imamo potencijal za to“, rekao je Milošević, koji se nedavno opuštao na svadbi o kojoj je pričala cela Srbija.

On će u Ljubljani sarađivati i sa nekoliko igrača koje dobro poznaje pošto za Olimpiju igraju Đorđe Ivanović i Radivoj Bosić, bivši igrači Partizana koji su igrali upravo kod njega kada je vodio crno-bele.

Tagovi