Kakve lepotice!

RIJALITI ZVEZDA IZ BEOGRADA ZALUDELA EURO: Došla sa drugaricom na derbi - SVI gledali samo u njih! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Alijanc arena je gorela zbog njih dve!

Izvor: Instagram/vanjarasova/printscreen

Austrijanka Vanesa Mariposa i Vanja Rašova, rođena u glavnom gradu Srbije prikupile su na sebe pažnju fudbalskih navijača koji su uživo posmatrali utakmicu u Minhenu, a oni koji ih prate na društvenim mrežama videli su i njihova mnogo izazovnija izdanja.

Reprezentacije Nemačke i Francuske odigrale su prvi veliki derbi Evropskog prvenstva, u takzvanoj ''grupi smrti'', a dok su navijači pored malih ekrana gledali u Kilijana Mbapea, Tonija Krosa, Karima Benzemu ili Tomasa Milera, publika na stadionu se okretala za ovim lepoticama.

Austrijanka Vanesa Mariposa (28) je fitnes model i devojka koja na društvenim mrežama i svom sajtu daje savete o treninzima i kvalitetnoj ishrani. Visoka je 164 centimebtra, teška oko 55 kilograma i po njenim rečima, trenira čak šest puta nedeljno!

Kada pogledate kako Vanesa izgleda, biće vam jasno šta šest treninga nedeljno mogu da urade telu.

Ovo je prelepa Vanesa, koja je zaludela publiku:

Njega prijateljica Vanja Rašova (28) je devojka srpskog porekla, rođena u Beogradu, ali ne preterano poznata u rodnoj zemlji. Karijeru modela gradila je u centralnoj Evropi, uglavnom u Nemačkoj!

Učestvovala je u brojnim rijaliti programima, a proslavila se i kao glumica u nekoliko televizijskih serija.

Odrasla je u Štutgartu, uz majku, a svojevremeno je bila u vezi sa nemačkim pop pevačem poreklom iz Novog Pazara - Ernestom Monteom, koji je od nje stariji čak 17 godina.

A pogledajte i galeriju Vanje, rođene u Beogradu: