Sjajno!

ZA ERIKSENA! VELIKI GEST BELGIJANACA: Igraće protiv Danske, a misliti na Kristijana - podržaće ga nakon srčanog napada!

Autor Dušan Ninković

Biće to divan gest, a stadion će biti ujedinjen u pružanju podrške.

Izvor: Profimedia

Danska i Belgija će igrati sutra od 18 časova u Kopenhagenu, a Romelu Lukaku je na današnjoj konferenciji otkrio jedan detalj sa sutrašnjeg meča - podršku za Kristijana Eriksena koji je srušio tokom meča. Odlučio je, zajedno sa svojim drugovima iz reprezentacije, da pruži podršku saigraču iz kluba neobičnim gestom.

Reprezentacija Belgije će u 10. minutu, zbog broja na dresu danskog fudbalera, izbaciti loptu u aut, kako bi se priključila aplauzu koji publika priprema za Kristijana Eriksena. Biće to divna scena!

Potez Belgijanaca ispratiće Danci, pa se tako može očekivati kratak prekid u 10. minutu susreta, tokom kog će ceo stadion aplaudirati. Pored navijača Danske, koji su sa Fincima napravili divnu scenu na meču prvog kola, kao vid podrške fudbaleru koji se oporavlja od srčanog napada tapšaće i fudbaleri.

Podsećamo, Kristijan Eriksen je u finišu prvog dela meča između Danske i Finske pao na teren, a lekari su ga reanimirali na terenu. Kasnije je prebačen u bolnicu, iz koje se ubrzo javio saigračima, a kasnije i pratiocima na društvenim mrežama. Meč je nastavljen kasnije istog dana.

Finska je pobedila Dance, pa sada Eriksonovi saigrači iz nacionalnog tima imaju težak zadatak da se plasiraju u nokaut fazu takmičenja.