Potpis!

PARTIZAN SE OGLASIO U PONOĆ! POTPISAO IGRAČ ČELSIJA: On je pojačanje za Evropu!

Autor Dušan Ninković

Tim iz Humske jači za momka koji je nekada bio najtalentovaniji srpski igrač.

Izvor: MN Press

Partizan će po treći put računati na Danila Pantića (24), potvrdio je njegov dosadašnji klub - Čelsi, a odmah zatim i beogradski crno-beli! Tim iz Londona je na svom sajtu saopštio vest o rastanku za srpskim veznim igračem, a momak koji je ponikao u Humskoj odmah je potpisao novi ugovor sa Partizanom

Nakon što je deo tima bio između 2013. i 2015. godine, a zatim kao pozajmljeni igrač u sezonama 2017/18 i 2018/19, Pantić će i po treći put zadužiti crno-belu opremu.

Informaciju o transferu mladog fudbalera koji u Partizan stiže kao slobodan igrač klub je potvrdio nekoliko minuta pre ponoći!

Iako će ugovor talentovanog fudbalera koji je prethodnu godinu proveo u Čukaričkom početi da teče tek 1. jula ove godine, on već ima pravo da trenira sa crno-belima.

Mladi fudbaler iz Rume je u karijeri često isticao koliko voli da igra za Partizan, a da neizmernu zahvalnost duguje klubu koji je godinama hranio njegovu porodicu. Sada će ponovo imati priliku da igra u omiljenom dresu i da još jednom pokuša da uzvrati timu iz Humske.

Podsećamo, Partizan je za narednu sezonu već angažovao Sinišu Saničanina iz Vojvodine, a na treninzima Aleksandru Stanojeviću pokušavaju da se nametnu i petorica novih igrača, koji su bili na pozajmicama.