Zvanično

ZVANIČNO - VOJVODINA NAPADA EVROPU SA DVA POJAČANJA: Novi trener doveo svog kapitena, stigao i perspektivni vezista!

Autor Tamara Ranković

Stigla dva pojačanja!

Izvor: YouTube/screenshot/FK Vojvodina

Kao što je i najavljeno.

Nakon što je objavljeno da će Vojvodina pred start nove sezone dovesti dva nova imena u klub, najave su i potvrđene. Kapiten Rada Aleksandar Busnić i jedan od istaknutih fudbalera i takođe kapiten Radnika iz Surdulice Dušan Stevanović potpisali su za "staru damu".

Prvo pojačanje, Busnić rođen je 1997. godine, pokriva poziciju centralnog veznog igrača i u prethodne tri sezone stekao je dobro iskustvo u Radu čiji je bio kapitan. Zbog prelaska u Vojvodinu je prezadovoljan.

"Utisci su fenomenalni, tu sam već skoro dve nedelje, uslovi za rad su vrhunski. Za sada deluje sve odlično, upoznajemo se, imamo još nekoliko dana do odlaska na pripreme. Verujem da će sve biti super" rekao je Busnić.

Vojvodina je za rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencije dobila Panevežis a pojačanje "stare dame" veruje da ne bi trebalo da imaju problema sa tom ekipom.

"Idemo kolo po kolo. Dobili smo ekipu iz Litvanije, ali koja ima dosta stranaca. Neće biti lako, ali mi se spremamo i mislim da neće biti problema" istakao je Busnić koji je potpisao ugovor na tri godine.

Drugo novo ime u redovima novosadskog kluba Dušan Stevanović stariji je za jednu godinu od Busnića, igra na poziciji centralnog beka, a u Vojvodinu dolazi posle zapaženih partija u dresu Radnika.

"Fenomenalan je osećaj postati igrač Vojvodine, kluba sa bogatom istorijom i dugom tradicijom. Navijači mogu od mene da očekuju maksimum na svakoj utakmici. Svestan sam da su očekivanja velika, nadamo se što boljem plasmanu u Evropi i da u prvenstvu budemo u vrhu tabele" optimističan je  Stevanović.

On je sa novim trenerom Vojvodine sarađivao i u ekipi Radnika, tako da mu rad sa njim nije nepoznanica.

"Raduje me nova saradnja sa trenerom Slavoljubom Đorđevićem i drago mi je što ćemo sarađivati i ove sezone. Takođe, i igrači su me prihvatili, atmosfera je odlična", zadovoljan  je Stevanović.

Tagovi