Pojačanje!

LALATOVIĆ DOVEO KUMA VIKTORA TROICKOG: Venčao ga teniski selektor, a u Nišu je strašno pojačanje!

Autor Dušan Ninković

Povratnik u srpski fudbal, nakon što skoro deset godina nije igrao u našoj zemlji.

Izvor: MN Press

Ekipa Radničkog iz Niša užurbano radi na pripremi tima za novu sezonu. Od kako se u klub vratio Nenad Lalatović porasle su i ambicije tima sa Čaira, a da bi se one ispunile, neophodna su osveženja timu koji se prethodne sezone našao u borbi za opstanak.

Poslednje pojačanje u nizu je iskusni štoper Nikola Vujadinović (34), svojevremeno mladi reprezentativac Crne Gore, koji se nakon bogate karijere vraća u srpski fudbal. Inače, crnogorskom fudbaleru koji ima i srpski pasoš, pre nekoliko godina je kumovao selektor teniske reprezentacije Srbije - Viktor Troicki!

Na Vujadinovićevom venčanju 2014. godine kumovao je srpski teniser, a pričalo je da je tada ostavio debeo bakšiš muzici na slavlju. Kada je Viktor odlučio da stane na ludi kamen, kuma je bila supruga novog fudbalera Radničkog.

Nikola je visok 192 centimetra, igra na poziciji štopera i po sopstvenim rečima voli da iznosi loptu u fazi napada. Velika je opasnost po protivnički gol kod prekida, a nada se da bi golovima mogao da pomogne Radničkom u ispunjavanju ciljeva za narednu sezonu.

Izvor: MN Press

Tokom bogate inostrane karijere Vujadinović je nosio dres CSKA iz Sofije, Udinezea, Unirea Alba Julije, Aberdina, Šturma, Osasune, Pekinga, Leha, Domžala i Sabaha. U Srbiji je ponikao u dresu Crvene zvezde, za koju nije upisao seniorske nastupe, a igrao je za Rad, Radnički iz Pirota i Javor. Tokom leta 2014. godine trenirao je sa Partizanom, ali nije potpisao ugovor.

Nikola Vujadinović je treće pojačanje Nišlija, nakon što su ugovore potpisali Damir Kahriman i Aleksandar Pejović, a u međuvremenu je saradnju sa klubom produžio i vezni fudbaler Aleksandar Kovačević.