Opa!

PARTIZAN DOVODI BABAROGE! ILIEV NAJAVIO NOVE NAPADAČE CRNO-BELIH: Bolji su od Leonarda i Sadika!

Autor Dušan Ninković

Crno-beli će nakon prelaznog roka biti značajno jači!

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev.
Izvor: MN Press

Partizan je spremna za prelazni rok! Došao je Siniša Saničanin, doskorašnji fudbaler Vojvodine, zatim i Danilo Pantić kom je istekao ugovor u Čelsiju, a velika pojačanja tek se očekuju. I to u napadu, gde je Ivica Iliev najavio dve ''bombe'', a sada govori o ''babarogama'' koje će stići u Humsku.

Prioritet crno-belih će biti da novi napadači, čak dvojica njih koji su svetska klasa, stignu pre odlaska na drugi deo priprema, koji će se odvijati u sloveniji.

Nekadašnji fudbaler ponovo nije otkrio imena, ali tvrdi da su to igrači kakvi još nisu igrali za Partizan - bolji od Leonarda, koji se neće vratiti u klub i Umara Sadika.

Bila bi ''prava priča'', ako bi Partizan doveo obojicu...

''Ne mogu da otkrijem imena, još nije trenutak. Kad sve bude završeno - objavićemo! Jedino mogu da kažem da su to prave 'babaroge', ako bismo ih doveli obojicu bila bi prava priča'', rekao je Ivica Iliev, nekadašnji fudbaler tima iz Humske.

Takuma Asano je napustio klub, uskoro će bivši fudbaler Partizana postati i Žan-Kristof Bajbek, a član uprave crno-belih zadužen za pojačanja tvrdi da se njihovi odlasci neće ni osetiti. Zapravo, stižu igrači mnogo većeg kvaliteta.

''Nadamo se da će nam se pojačanja pridružiti pre odlaska na pripreme u Sloveniju. Vredi ih sačekati, to su igrači neverovatnog potencijala. Brzina, realizacija, sve... Verujem da će u našem timu dostići cenu koja će biti rekorda, imaju kvalitet koji prevazilazi Leonarda i Sadika'', dodao je Iliev za ''24sedam''.

Crno-beli će se od 24. juna pripremati u Sloveniji, što znači da bi novi fudbaleri u napadu srpskog vicešampiona mogli da stignu već narednih dana. Partizan se vraća u Srbiju 9. jula, dok 22. jula počinje kvalifikacije za Ligu Konfernecije, protiv DAC Dunajske Strede.

Tagovi