VAU!

TJERI ANRI JE MAJSTOR I SA 44! LUKAKU OSTAO U ŠOKU: Golčina zbog koje De Brujne traži da igra za Belgiju! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Tjeri Anri na treningu Belgije postigao takav gol da su Lukaku i De Brujne želeli da i sa 44 godine igra za "tuđu" reprezentaciju.

Izvor: Twitter @BelRedDevils

Legendarni francuski napadač Tjeri Anri deo je stručnog štaba Belgije, pa povremeno na treninzima pokazuje majstorije reprezentativcima "crvenih đavola".

Bez obzira na to što dres Belgije, možda i prvog favorita na EURO2020, nose sjajni igrači poput Romelua Lukakua, Edena Azara ili Kevina de Brujnea, čak su i oni ostali nemi na sjajan potez koji je Anri pokazao na treningu.

Tjeri Anri uskoro puni 44 godine i karijeru je završio još 2014, ali evidentno je da i dalje radi na sebi i da se neke stvari ne zaboravljaju i da od njega Belgijanci mogu samo da nauče.

Fudbalski savez Belgije objavio je na Tviteru snimak sa treninga na kome se vidi kako Anri izvodi slobodan udarac i pogađa same rašlje gola, a šut je bio toliko dobar da se golman Simon Minjole nije ni pomerio sa mesta.

Nakon golčine, odmah je Lukaku pritrčao i proslavio gol sa trenerom zbog kog je postao još bolji napadač, pa tako na prvenstvu ima već tri pogotka.

"Može li da uđe u igru za nas?!", upitao je De Brujne.

Uživajte!