DA LI JE MOGUĆE!

SKANDAL! PROSTITUTKE U HOTELU REPREZENTACIJE: Čileanci prijavili "frizera", haos usred Kopa Amerika - IZBACIĆE IH!?

Autor Milutin Vujičić

Čileanski fudbaleri prekršili sve korona protokole kako bi u hotel reprezentacije doveli prostitutke...ili frizera. Preti im izbacivanje sa Kopa Amerika!

Arturo Vidal i supruga Marija Teresa Matus.
Izvor: Profimedia

Fudbalsku reprezentaciju Čilea potresa veliki skandal usred Kopa Amerika pošto su igrači prekršili sve korona protokole - i to navodno jer su doveli prostitutke u hotel!

Turnir u Južnoj Americi je pred sam početak zbog pandemije premešten u Brazil, igrači su u potpunom karantinu kako ne bi rizikovali zaražavanje, a iskusni fudbaleri Arturo Vidal i Gari Medel su u "mehur" doveli lica koja tu nisu smela da se nađu.

Informacije iz Čilea govore da su u pitanju prostitutke, dok se Savez u međuvremenu oglasio ne otkrivši o kojim igračima se radi, ali uz poruku da je protokol prekršen zbog "frizera".

Više fudbalera je kažnjeno zbog kršenja korona protokola, a tehnički direktor Martin Lasart će navodno zbog gluposti svojih fudbalera čak podneti ostavku, dok se pojavila i spekulacija da bi Čile mogao da bude izbačen sa čitavog turnira.

Sve ovo odigralo se pred meč sa Bolivijom, odigran 18. juna koji je Čile dobio 1:0, a videćemo kakve posledice će to ostaviti po tim.