ODLAZI!

ZVEZDA STAVILA KANGU NA TRANSFER-LISTU: Traže 1.500.000 evra za Gabonca, novac je HITNO potreban!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda odlučila je da proda Gelora Kangu i odredila je svotu novca koja će zadovoljiti njihove apetite.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je angažovala Aleksandra Dragovića, navodno je blizu dogovora sa Aleksandrom Prijovićem, a generalni direktor Zvezdan Terzić poručio je glasno da niko od nosilaca igre neće napustiti klub do završetka kvalifikacija u Ligi šampiona.

Ipak, to ne važi i za vezistu Gelora Kangu koga Zvezda želi da proda ovog leta i praktično ga je stavila na transfer-listu.

Zvezda traži novac koji će joj pomoći da "servisira" pojačanja, a nakon što je propao transfer Srđana Babića u Bragu, dok je sve dalje odlazak Njegoša Petrovića u Anderleht, morali su da se okrenu rastanku sa igračima od kojih mogu da zarade.

Tako je Zvezda jednom beogradskom menadžeru dala mandat da pregovara oko odlaska Gelora Kangu u Al Ain iz Abu Dabija, prenosi saznanja "Mozzart Sport".

Zvezda je dobila obećanje da će transfer vredeti 1.500.000 evra, što je svakako odlična suma novca za fudbalera koji će uskoro proslaviti 31 rođendan, a čija je krštenica bila pod sumnjom prethodnih nekoliko nedelja.

Kanga je letos došao u Zvezdu kao slobodan agent i potpisao je ugovor na tri sezone, a na 37 nastupa zabeležio je osam golova i 13 asistencija.

Pravio je i određene probleme van terena, zbog čega ga je Zvezda kažnjavala.