KAKVA MOĆ!

PRONAĐI RAZLIKU - KRISTIJANO RONALDO JE VEĆ 17 GODINA MAŠINA: Mišiće pokazao 2004, a isto i sad izgledaju! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Kristijano Ronaldo je potpuno posvećen svom telu, a to najbolje pokazuju fotografije između kojih je 17 godina razlike.

Kristijano Ronaldo postao je pre nekoliko dana prvi fudbaler u istoriji koji je zaigrao na pet Evropskih prvenstava, a kako igra - čak neće biti toliko iznenađenje ako ga budemo videli i 2024, naravno ako i dalje bude imao motiv da se takmiči.

Za telo ne brinemo, Ronaldo je i sa 36 godina jedan od najspremnijih fudbalera na svetu, a u prilog tome najbolje svedoče fotografije njegovog tela!

Kristijano Ronaldo je za Portugal je debitovao na Evropskom prvenstvu 2004. godine, kada je sa ovom reprezentacijom izgubio finale od Grčke, da bi se potom 2018. radovao sa peharom u rukama. U međuvremenu je stigao do 12 golova na EP, postavši najbolji strelac u istoriji, ali se njegova reprezentacija trenutno muči da prođe grupu.

Nakon meča protiv Nemačke, koji su izgubili 4:2, skinuo je dres koji nije želeo da uzme Robin Gosens, a istovremeno je pokazao izvajano telo.

Dobro je poznato da Ronaldo provodi sate i sate u teretani, da je sigurno najspremniji fudbaler u istoriji, a potpuno neverovatno otkriće otkrili su navijači koji su pronašli fotografije portugalskog napadača bez majice od pre 17 godina.

Ako uporedite fotografije Ronalda iz 2004. godine i danas - razlike u fizičkom izgledu gotovo i da nema, a i ako je ima zaista je minimalna.

Ronaldo je uvek bio fudbaler koji prvi dolazi na trening, a poslednji ga napušta, individualno radi u teretani i vodi poseban režim ishrane u kom nije dozvoljena "loša hrana".

To se odnosi i na piće, pa je tako Kristijano Ronaldo napravio pravi bum na Evropskom prvenstvu kada je sklonio flaše Koka-Kole, što je imalo veliki odjek kod navijača, ali i kod drugih fudbalera koji učestvuju na turniru.

Dokaz koliko je Kristijano Ronaldo posvećen održavanju svog tela i "produžavanju" karijere svakako je i izjava od pre nekoliko godina kada je pričao da sa sinom tek povremeno jede picu.

''Ponekad mi je teško jer pije Koka-Kolu i Fantu, to nije dobro za telo. Borim se protiv njegove želje da jede čips, pomfrit i sve ostalo. Ne sviđa mi se to. Imam četvoro dece i želim ono što je najbolje za njih. Moram da budem strog i prema najmlađoj deci kada vidim da jedu čokoladu'', rekao je Kristijano Ronaldo.