GOTOVO!

RASKID! PROMAŠAJ PARTIZANA MOŽE DA IDE: Došao da zameni Sadika, a dao 1 GOL za celu sezonu!

Autor Milutin Vujičić

Partizan je sa Bajbekom potpisao trogodišnji ugovor, ali plan je da ga raskinu već ovog leta i okrenu se novim rešenjima.

Izvor: MN Press

Francuski napadač Žan-Kristof Bajbek stigao je jesenas u Partizan kao direktna zamena za Umara Sadika, a malo je reći da nije uspeo da ga odmeni - u bilo kom smislu.

Večito povređeni napadač koji je prošao školu Pari sen Žermena, čak delio teren i sa Zlatanom Ibrahimovićem, nema budućnost u Humskoj pošto je za čitavu sezonu u srpskom fudbalu skupio svega 262 minuta i tek jednom zatresao mrežu.

Ne iritira rukovodstvo Partizana samo njegov mizeran učinak, nego što i posle godinu dana ne mogu da ga dovedu u takmičarsku formu, što je zaista zaprepašćujuće za profesionalnog igrača.

Zbog toga Partizan, bar prema pisanju "Sportskog žurnala", planira da već sada raskine ugovor sa Bajbekom i tako ga "skine" sa platnog spiska za narednu takmičarsku sezonu, a sve dok se traži pojačanje u napadu.

Najavio je Iliev da stižu "babaroge", a u Partizanu se nadaju da će biti uspešnije od Bajbeka koji je jesenas potpisao trogodišnji ugovor, da bi već posle jedne sezone mogao da ga "pocepa".

Partizan je spreman da ga pusti bilo gde bez obeštećenja, ali je opet dilema da li će Francuz pristati na to ukoliko ne dobije bolju ponudu - kada već u Humskoj ima siguran ugovor i platu, dok su minuti pod velikim upitnikom.