VELIKI TRANSFER

PARTIZAN I ZVEZDA GA GLEDALI, ITALIJANI GA VODE ZA 2,5 MILIONA: Srpski drugoligaš dobio ponudu kakvu nisu ni "večiti"!

Autor Milutin Vujičić

Mladi fudbaler Mačve je na ceni, a iako je prvo na oku bio Crvenoj zvezdi i Partizanu - Kneževića će odvesti Fiorentina.

Izvor: MN Press

Talentovani srpski fudbaler Branislav Knežević (18) privukao je pažnju mnogobrojnih skauta svojim igrama za Mačvu prethodne sezone, a njima ne smeta ni što je ispao u drugu ligu.

Nakon spekulacija da je za njegove usluge zainteresovan Salcburg, sada je specijalizovani italijanski portal "Kalčomerkato" lansirao informaciju, pod vinjetom ekskluzivno, da je Fiorentina ponudila 2,5 miliona evra za Kneževića.

Ponuda je već stigla u Šabac i izgleda da će Fiorentina uspeti da privoli 18-godišnjeg Kneževića u svoje redove i tako će ga "oteti" Crvenoj zvezdi i Partizanu ispred nosa.

Navikli smo da najbolji mladi fudbaleri iz Srbije idu prvo u redove "večitih" jer su im na oku, ali očigledno je da skauting službe klubova iz inostranstva temeljno "češljaju" srpske terene, dok istovremeno Zvezda i Partizan nemaju novca da im pariraju.

Za mladog Kneževića, koji igra u veznom redu, pored Fiorentine zainteresovani su i pomenuti Salcburg, Udineze, Benfika, Ajntraht i Herta.

Knežević je prošle sezone u Superligi dao šest golova na 31 nastupu za Mačvu.