NOVI DETALJI

LALATOVIĆ NAPUŠTA RADNIČKI SAMO POD 1 USLOVOM: Tončev mi je rekao, ako tako bude - JA TE VOZIM na aerodrom!

Autor Milutin Vujičić

Nenad Lalatović otkrio da u ugovoru sa Radničkim postoji klauzula po kojom

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović se nakon dve vrlo uspešne godine u Vojvodini vratio u Radnički sa kojim je došao do istorijskog vicešampionskog mesta u sezoni 2017/18.

Bilo je informacija da bi mogao u inostranstvo nakon decenije u srpskom fudbalu, međutim dogovorio se sa Ivicom Tončevim i vratio na "Čair". Najavio je da Radnički nikada više neće imati tako lošu sezonu kao prethodnu, a otkrio je i svoje planove za budućnost.

Pri sklapanju ugovora, koji je identičan onome od pre tri godine, Lalatović je otkrio da postoji i jedna klauzula po kojoj može da napusti Niš.

"Kad sam pričao sa Tončevim, dogovorili smo se i poznato mu je da mi je velika želja da radim u inostranstvu. Samo ako dobijem bogatu inostranu ponudu - od 30 hiljada evra pa naviše bih mogao da odem. Samo ako dobijem ponudu od 30-40 hiljada evra mesečno - tada bih ja otišao jer bih rešio svoju egzistenciju i egzistenciju svoje dece", rekao je Lalatović u razgovoru za nišku televiziju "Belle Amie".

"Posle 11 godina u srpskom fudbalu je došao red da se oprobam u inostranstvu. Odbio sam tri ponude jer nisu bile to što sam tražio. To je jedini razlog zbog kog bih otišao. Takav odgovor imam sa klubom, a Ivica Tončev je rekao da ako dođe takva ponuda da će me on odvesti na aerodrom!", nasmejao se Lalatović.

Izvor: Profimedia

Radnički je već doveo Vukadina Vukadinovića, Nikolu Vujadinovića, Damira Kahrimana i Borka Duronjića, a kakav je plan za dalje?

"Dovešćemo još tri-četiri fudbalera. Potrebna su nam dva napadača, jedan košta 20 hiljada evra što nije mnogo, a drugi je slobodan. Tu je još jedan inostrani fudbaler koga želimo, ima 25 godina, ali ne mogu ništa više da kažem", zaključio je Lalatović.

Istakao je da je njegova velika želja bila da dođe i Nikola Drinčić, ali da zbog dece koja su krenula u školu ostaje u blizini Beograda, dok je Saši Marjanoviću uputio još jedan apel da dođe u Niš.

lalatović (sport)
Izvor: YouTube/Belle Amie