PODRŠKA!

TO ŠTO JE JOKIĆ URADIO - NIKO NIJE! MITAR O OTKAZU SRBIJI: Sve mu je oprošteno, on je kao Nole!

Autor Milutin Vujičić

Srpski napadač Aleksandar Mitrović govorio je o Nikoli Jokiću i njegovom "otkazu" reprezentaciji Srbije, kao i MVP priznanju.

Izvor: MN Press

Odluka najboljeg košarkaša sveta Nikole Jokića da otkaže reprezentaciji Srbije ovog leta podigla je veliku prašinu u javnosti. Dok postoje oni koji ga napadaju i osuđuju taj potez, ima i onih koji mu na tome uopšte ne zameraju i stali su u njegovu odbranu.

Jedan od njih je i Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji fudbalske reprezentacije, koji je gostujući u emisiji "AmiG Show" podržao kolegu iz košarkaškog tabora.

"To što je on uradio, nikad niko nije", komentarisao je Mitrović veliki uspeh Jokića koji je proglašen za najboljeg igrača sezone u NBA ligi, postavši tako tek treći igrač iz Evrope i prvi iz Srbije koji je dobio tu laskavu nagradu.

"A tek način na koji je primio to MVP priznanje, kao da je dobio neku nagradu u školi".

A da li mu zamerate što ne igra za Srbiju?

"Što se mene tiče, može da propusti i ovo, i sledeće takmičenje, sve mu je oprošteno. Ono što on radi, kao i Nole, je neverovatno", poručio je Mitrović.

Srpski napadač govorio je i o tome da li bi prešao u Crvenu zvezdu za pet miliona evra po sezoni, ali se dotakao i realnijih priča o transferu.

"Ima interesovanja, nemam ništa specijalno da otkrijem. Imam još uvek ugovor, ništa ne zavisi od mene. Za desetak dana počinju mi pripreme u Fulamu, tako da sam na to koncentrisan", rekao je napadač drugoligaša Fulama.