SREĆNO!

UDAJE SE DILETA LEOTA! OPROSTIO JOJ I ZLATANA: "Varala" ga sa Ibrom i milijarderom, Turčin zaboravio na sve! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Dileta Leota se udaje, iako je prethodnih meseci bila u centru pažnje da je dečka prevarila sa Zlatanom Ibrahimovićem i američkim milijarderom. Možete da zaboravite na fotke dekoltea!

Izvor: Instagram/screenshot/dilettaleotta

Italijanska voditeljka Dileta Leota, dobro poznata svim fudbalskim navijačima i ljubiteljima Serije A, udaje se za turskog glumca Džana Jamana!

Njihova veza koja traje tek nekoliko meseci, a bila je na "staklenim" nogama u prethodnom periodu pošto su mediji brujali o dvostrukoj prevari. Navodno je Dileta Leota prevarila prvo Džana Jamana sa čuvenim fudbalerom Zlatanom Ibrahimovićem, a onda i sa potpredsednikom Rome.

Dileta Leota je demantovala sve ove spekulacije, čak i pored fotografija sa jahte koje su objavljene u tamošnjoj štampi, pa će tako uskoro "stati na ludi kamen".

Italijanska voditeljka otputovala je u Tursku i godišnji odmor će provesti sa Jamanovim prijateljima i porodicom, što je vidljivo i na njenom Instagram profilu. I ne samo Diletinom, nego je i majka turskog glumca objavila zajedničku fotografiju uz opis: "Moj sin i moja kći".

Izvor: Instagram/screenshot/dilettaleotta

Prethodno je Džan Jaman bio u Kataniji, rodnom gradu Dilete Leote, upoznao je porodicu, a nezvanično se pričalo da bi baš na Sardiniji mogli da organizuju venčanje.

Pogledajte neke od fotografija atraktivne Dilete Leote koja se uskoro vraća na TV ekrane!