Samo drugari...

''ON MI JE SAMO DRUG!'' LEPOTICA DEMANTOVALA VEZU SA NEJMAROM: Godinama ima dečka, a prati je skoro 3,5 miliona! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Devojka koju na Instagramu prati skoro milion, a na Tik-Toku skoro 3,5 miliona demantovala vezu sa Nejmarom.

Izvor: MN Press/Instagram/abrilcols/printscreen

Brazilski fudbaler Nejmar poznat je kao neko ko često menja devojke, a iako je javnost pomislila da je našao novu - ona se oglasila. Abril, internet senzacija sa Tik-Toka, objasnila je da se samo druži sa fudbalerom PSŽ-a.

Zajedno su bili na žurkama i dobro se provodili, ali ona nije jedna od Nejmarovih ''recki''.

Lepa Abril je ostala nedostižna za Brazilca, kog su mediji poslednjih godina spajali i sa devojkama sa ovih prostora. Između ostalog, na tom spisku su bile Hrvatica Natalija Barulić, a zatim i u Srbiji poznatije Božana Vujinović i Soraja Vučelić.

''Mi smo prijatelji, znamo se, ali nema ničega među nama. Kada smo se upoznali, ostali smo zajedno do kasno, ali to je zato što smo bili na žurkama'', rekla je Abril.

Ona je već godinama u vezi sa Viktorom Perezom i često kači fotografije sa njim. Ovaj momak se bavi dizajniranjem garderove, a Abril Kols je najbolji mogući model za promociju njegovog rada.

Abril je internet senzacija na društvenoj mreži Tik-tok, gde je prati više od 3,4 miliona ljudi! Na Instagramu je ta brojka značajno manja i ima ''samo'' 912 hiljada pratilaca...

Pogledajte galeriju fotografija Abril Kobs, devojke koja je demantovala vezu sa fudbalerom:

Tagovi