Impresivno

RONALDO JEDE SAMO 3 NAMIRNICE - IZNENADIĆETE SE: Mrzi gazirano, ne izlazi iz teretane, ali zbog ishrane je ZVER!

Autor Tamara Ranković

Fudbaler Juventusa otkrio je kako se hrani prva zvezda italijanskog tima Kristijano Ronaldo.

Portugalac je na utakmici protiv Nemačke skinuo dres, a njegovo izvajano telo ponovo je zapanjilo svet.

Kristijano Ronaldo nije samo mašina za golove, već je i fizički najspremniji fudbaler u istoriji tog sporta, a mnogi veruju da se moćni trbušnjaci i pločice vide zbog zdrave ishrane Portugalca.

Ronaldo je posle grupne faze EURA najbolji strelac sa pet postignutih golova, a u osmini finala sa Portugalom će igrati protiv Belgije čiji je reprezentativac pred taj meč govorio o fudbalskoj zvezdi.

Fudbaler koji igra za Juventusov U-23 tim, Belgijanac Daouda Piters govorio je za američki "HNL" o Ronaldovoj posvećenosti ishrani i treninzima i tako otkrio da Kristijano jede samo tri jela.

"Uvek jede isto. Brokoli, piletinu i pirinač. Pije litre i litre vode, nema Koka-Kole", otkrio je Piters, a Portugalac i dokazao jer je tokom aktuelnog šampionata na konferenciji za medije sa stola sklonio flašice gaziranog pića.

Izvor: Instagram/Cristiano/Screenshot

Belgijanac je objasnio i kako Ronaldo pristupa treninzima i utakmicama.

"Kristijano želi da pobeđuje uvek i svuda. On tera mlade igrače da rastu.Te vežbe za stomak ne radi iz sujete, već zato što svoje telo vidi kao instrument za rad", otkrio je mladi Belgijanac.

"Ne stoji Ronaldo sve vreme ispred ogledala. On nema vremena za to. Kad je u klubu, uglavnom samo trenira. On stvarno živi za svoj posao. Jako je drag momak, ali istovremeno fudbal shvata vrlo ozbiljno. U autobusu ne govori ni o čemu drugom. Biće motivisan protiv Belgije", zaključio je Piters.