Iznenađenje!

BOMBA IZ ITALIJE! SERGEJ JE VIŠAK U LACIJU? Sari ga poklanja italijanskom velikanu, odmah će se boriti za titulu!

Autor Dušan Ninković

Italijan trener preuzeo Lacio i odmah počeo da pravi tim po svom ukusu. Želi hitne promene!

Izvor: MN Press

Jedan od najboljih srpskih fudbalera mogao bi da promeni tim ovog leta. Sergej Milinković-Savić bio je najbitniji igrač u sistemu Simonea Inzagija, ali kod novog trenera možda neće ni dobiti šansu da pokaže sve što zna.

Kako navode italijanski mediji, Mauricio Sari je obavestio klupske čelnike da Srbin može da napusti tim, ukoliko sa Juventusom dogovore trampu za brazilskog veznog fudbalera Artura, nekadašnjeg igrača Barselone! Vrlo čudna odluka...

Zna se da Klaudio Lotito prethodnih godina nije dozvoljavao Srbinu da promeni sredinu, ali će ga možda ovaj apel novog šefa stručnog štaba ubediti da je to neophodno. Nekadašnji trener Napolija, Čelsija i Juventusa poznat je po neobičnom stilu igre u koji ne može da se uklopi bilo ko, a sada bi žrtva njegove taktike mogao da bude jedan od najboljih i najskupljih igrača tima.

Sari je bio trener Juventusa u trenucima kada su Juventus i Barselona dogovarali trampu brazilskog fudbalera. On je bio njegova velika želja, u drugom pravcu je poslat Miralem Pjanić, ali se čovek koji je sa Napolijem pravio čuda nije predugo zadržao u Torinu.

Umesto njega je na klupu seo andrea Pirlo, koji nije osvojio titulu, a Artur se cele sezone mučio sa povredama i formom. Ipak, i sada je želja trenera, pošto Sari veruje da bi se idealno uklopio u njegov sistem.

Juventusu predstoje duboke promene ovog leta, već je stigao Maks Alegri, a prioritet za narednu sezonu biće nova titula u Seriji A. Možda i sa Sergejem u timu, ukoliko Lotito ispuni prvu veliku želju Sarija.

Rimski tim bi verovatno tražio dodatan novac u pregovorima sa crno-belima iz Torina.