Jeftino!

RONALDO U MINUSU 11 MILIONA! Kupio stan iz "50 nijansi sive", sada nema kome da proda sado-mazo LJUBAVNO GNEZDO (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Kristijano Ronaldo je 2015. godine kupio stan, sada želi da ga proda, a jednom već nije uspeo da nađe kupca za nekretninu u Njujorku.

Izvor: MN Pess/Profimedia/Realtor via The Grosby Group

Rešio je Kristijano Ronaldo da proda luksuzni stan koji ima u Njujorku, a nepovoljna situacija na tržištu doneće mu ogroman gubitak. Danas Portugalac za tu nekretninu traži 7,8 miliona dolara, čak 11 manje nego što je platio pre šest godine!

Luksuzan stan nalazi se u jednom od najpoznatijih delova Njujorka, na Petoj Aveniji. Ova rezidencija Kristijana Ronalda, koju je retko koristio kao dom, nalazi se u Tramp kuli, a zbog kontroverznog bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa navijači su godinama želeli da jedan od najboljih igrača sveta proda nekretninu. Ali...

Tržište je takvo da stan sa tri spavaće sobe i isto toliko kupatila više ne košta ni blizu 18,5 miliona, koliko je fudbaler Juventusa iskeširao 2015. godine. Jednom je probao da ga proda za devet miliona, a sada je cena još niža zbog pandemije koja je pogodila čitav svet.

Stan obiluje mermernim podovima, luksuznim nameštajem koji ''potpisuju'' najpoznatiji svetski brendovi, ali i pogledima od kojih zastaje dah. Iz soba u Ronaldovom stanu vide se poznati Central park i Menhetn, jedan od najprepoznatljivijih simbola Njujorka.

Takođe, ovaj stan portugalskog fudbalera poslužio je kao inspiracija za knjigu. U sličnom ambijentu dešava se radnja romana ''50 nijansi sive'', a sadista Kristijan Grej baš ovako luksuzan dom koristi za svoje seksualne igrice.

Pretpostavljamo da Kristijano Ronaldo nema sobu sa lancima i bičevima, ali zna se šta kod njega ne sme da fali. Portugalac i u ovom stanu ima teretanu, a poznato je da je on čovek koji vodi računa o svakom pojedenom zalogaju i da uopšte ne pije gazirane sokove.

Pored nekretnina poput ove, Kristijano je ozbiljno počeo i biznis sa hotelima...

Ovo su fotografije luksuznog stana koji ima divan pogled na Central park: