Dobar plan!

''DOĐI, IGRAĆEMO GOLF!'' SPREMA SE ŠOKANTAN TRANSFER? Nemački velikan zove Gareta Bejla!

Autor Dušan Ninković

Nemci smislili plan kako da veliku zvezdu svetskog fudbala dovuku u drugu ligu.

Ekipa Velsa je ispala sa Evropskog prvenstva, Garet Bejl je preskočio pitanje o povlačenju iz nacionalnog tima, ali njega tek čekau muke. Moraće da komunicira sa novinarima i u narednom periodu, kada će se otkrivati gde će igrati sledeću sezonu.

Pozajmica u Totenhem je istekla, za Madrid nije siguran da ima mesta... Ali, ponude postoje. Nemački velikan ga privlači onim što Velšanin najviše voli - golfom!

Čuveni Šalke, koji je ove sezone ispao iz Bundeslige, voleo bi ekspresno da se vrati u elitu. Za to bi verovatno bio dovoljan Bejl, koji sigurno ni ne pomišlja da igra drugu ligu Nemačke. To je za sada samo želja navijača iz Gelzenkirhena, kojoj se priključio i Šalke.

Nakon što su se na tribinama pojavili transparenti ''Garete, dođi u Šalke'', klub je na zvaničnom Tviter profilu okačio sliku ogromnog golf terena koji bi mogao da privuče ofanzivca Real Madrida.

Podsećamo, šale o Bejlu i golfu počele su kada je on pauze u igranju za Real koristio za rekreaciju na terenima za golf, a nedavno je bilo priče da će napustiti fudbal kako bi postao profesionalac.