Časti!

UTEŠIĆE CELU NACIJU! PROVOKATIVNE SLIKE NA POPUSTU: Ispali sa turnira, a zbog nje će biti manje tužni (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Velšani odlaze kući, a ona je spremna da pruži utehu mnogobrojnim razočaranim navijačima.

Fudbalska reprezentacija Velsa nije uspela da ponovi rezultat sa prethodnog Evropskog prvenstva i plasira se u polufinale, već turnir napušta već posle prvog kola nokaut faze. Ipak, Garet Bejl, Aron Ramzi, Džo alen i ekipa možda neće previše tugovati zbog toga.

Njihova zemljakinja Ala Haf, jedna od najpopularnijih devojaka na sajtu za odrasle Onlyfans, rešila je da odobri veliki popust za svoje provokativne fotografije, kako bi utešila kompletnu naciju!

Svi koji žele da prate bujnu lepoticu iz Velsa dobijaju popust na njene fotke i klipove posle poraza, a sadržaj koji ona proizvodi za ovu društvenu mrežu je jedan od najcenjenijih.

Trenutno se nalazi u Top 3 odsto najboljih profila!

Ona je ovaj popust najavila dan pre meča protiv Danske i to ukoliko Vels izbori plasman u osminu finala. Ipak, odlučila je samo da promeni razlog, pa tako umesto radosti zbog pobede, sada popust odobrava kako bi ublažila tugu svojih sunardonika.

Ala je neko vreme odolevala pravljenju profila na sajtu za odrasle, ali je otkaz tokom pandemije naterao da pronađe drugi način prihoda.

Kao velika navijačica Velsa, a često pozira gotovo potpuno obnažena sa nekim navijačkim rekvizitom, Ala Haf je spojila ''lepo i korisno'' - svoje provokativne fotke i popust zbog ispadanja reprezentacije.

Pogledajte kako izgleda Ala Haf, devojka koja časti na sajtu za odrasle: